SUZANA MANČIĆ SE UVREDILA ZBOG TITULE KOJU JOJ PRIPISUJU STARLETE: “Za razliku od njih ja imam škole i fakultet”!

0

Sigurno ste čuli za reč starleta, koja je sve više i više popularna u zadnje vreme. Izgleda da sada svaka ulica ima barem po jednu takvu. Tokom 30-ih godina u Holivudu se ovaj naziv upotrebljavao da bi označio mlade, još neafirmisane filmske i pozorišne glumice u usponu. Danas se koristi kao sinonim za devojke koje, uprkos tome što nisu ni glumice ni pevačice, aktivno učestvuju u javnom životu i često se pojavljuju u medijima.

Danas je mnogo takvih devojaka, koje zbog svog izgleda postanu popularne preko noći, te koriste društvene mreže kako bi to još više proširile. Učešće u rijalitiju za njih je nešto što će im još više dati vetar u leđa. Mi vam danas donosimo jednu priču, koja se po mnogima može poistovetiti sa ovim gore, ali neki su mišljenja i da to nije tako. Reč je o poznatoj Suzani Mančić.

Mnogi smatraju da je ona zapravo prva starleta na ovim prostorima, mada ona tvrdi drugačije. Suzana Mančić je srpska glumica, pevačica i voditeljka. Rođena je 22. novembra 1956. godine u Beogradu. Ona je važila za jednu od najlepših i najzgodnijih žena sa javne scene. Ona je tokom svih ovih godina u nekoliko navrata otkrivala svoje tajne dobrog izgleda. Kako je mnoge mlađe dame nazivaju starletom i poistovećuju se sa njom, Suzana je na to imala da kaže samo sledeće:

“Ja sigurno sebe ne svrstavam u starlete i to je stvarno smešno. Drago mi je da se ta neka mlađa generacija poziva na mene, ali ja sam daleko od starlete, jer ja pre svega imam mnogo škole, imam fakultet, mnogo snimljenih nosača zvuka, mnogo estradnog i televizijskog iskustva, tako da… Eto, da se ne bi uvredile ja sam se nasmejala”.