Suzana Mančić očajna, a sve žene je osuđuju: “Moram sama kuhati i čistiti, sve mi se prijateljice smeju – Sramota me!”

0

Sigurno ste čuli za reč starleta, koja je sve više i više popularna u zadnje vreme. Izgleda da sada svaka ulica ima barem po jednu takvu. Tokom 30-ih godina u Holivudu se ovaj naziv upotrebljavao da bi označio mlade, još neafirmisane filmske i pozorišne glumice u usponu. Danas se koristi kao sinonim za devojke koje, uprkos tome što nisu ni glumice ni pevačice, aktivno učestvuju u javnom životu i često se pojavljuju u medijima.

Danas je mnogo takvih devojaka, koje zbog svog izgleda postanu popularne preko noći, te koriste društvene mreže kako bi to još više proširile. Učešće u rijalitiju za njih je nešto što će im još više dati vetar u leđa. Mi vam danas donosimo jednu priču, koja se po mnogima može poistovetiti sa ovim gore, ali neki su mišljenja i da to nije tako. Reč je o poznatoj Suzani Mančić.

Mnogi smatraju da je ona zapravo prva starleta na ovim prostorima, mada ona tvrdi drugačije. Suzana Mančić je srpska glumica, pevačica i voditeljka. Rođena je 22. novembra 1956. godine u Beogradu. Ona je važila za jednu od najlepših i najzgodnijih žena sa javne scene.

Ona se nedavno zatekla u situaciji gde je ostala u Srbiji umesto da ide u Grčku sa partnerom tokom pandemije. Pričala je kako je morala sve sama da radi – kuha, pere, čisti i kaže da je sramota što je to tako. Žene širom regiona su je oštro osudile i kritikovale zbog ovog razmaženog stava, jer one nemaju novac koji ona ima pa moraju same to svakako raditi svaki dan. Pored toga, Suzana nije napuštala kuću nikako već je slala svoju decu da obavljaju stvari za nju – od kupovine do šetnje pasa.