SUZANA JOVANOVIĆ ŽENI SINA! Saša Popović mu nije OTAC, ali ga je ODGAJIO: A sada je MAJKA pod stresom!

0

Saša Popović važi za jednog od najuspešnijih ljudi u Srbiji, koji je sa svojom kolegicom Lepom Brenom sagradio “carstvo” kakvo je Grand Produkcija. Pošto je tako uticajna ličnost, nije tolika tajna ni njegov privatni život, koji se s vremena na vreme zna naći kao tema u medijima.

Saša Popović je inače dvadeset godina u braku sa pevačicom Suzanom Jovanović. Sa njom ima i ćerku Aleksandru. Poznato je da ona ne voli da se eksponira u javnosti. Zna se da je ona jako ponosna na svoje roditelje i njihove karijere, ali ona kaže da se ne vidi u tom svetu, te želi da bude sama svoj čovek. Poznato je da Suzana Jovanović ima sina Danijela iz prvog braka kojeg je Saša prihvatio kao svoje dete.

On se inače ženi 19. maja, pa se u domu Popovića uveliko odvijaju pripreme. Mnogi se pitaju ko je misteriozna Tijana, koja baš poput svog izabranika ne želi javno da se eksponira. Snaja Suzane Jovanović već je osvojila svekrvino srce, pa Suzana za nju ima samo reči hvale. Sada je otkrila kako teku pripreme za gala proslavu koju će upriličiti u jednom beogradskom restoranu:

“Ja sam pod najvećim stresom, a ova moja deca kao da se ne žene i ne udaju, oni su flegmatični, sve to polako. Kad god ih pozovem da pitam da li su sve završili sa organizacijom, samo kažu: “Mama, sve je pod kontrolom, opusti se”. Mi, žene smo toliko u nedoumici kada je garderoba u pitanju… Stavim jednu kombinaciju i mislim biće mi super, a onda pogledam vremensku prognozu koja kaže da će biti pakao tog dana, pa moram da menjam. Onda sledeći put drugu i na kraju ne znam šta ću da obučem.