SUZANA JOVANOVIĆ ODLUČILA DA IZNESE ŠOKANTNE DETALJE PLJAČKE NJIHOVE KUĆE ! PIŠTOLJ SA MECIMA JE BIO NA IME..

0

Suzana, supruga Saše Popovića, prva je prije nekoliko godina ušla u kuću nakon pljačke i kaže da je već u hodniku shvatila da im je neko ušao u dom. Kako dodaje, trebalo je vremena da prebrode ovu situaciju, ali je najbitnije da su svi živi i zdravi.

U javnosti je osvanula vijest da je porodična vila direktora “Grand produkcije” Saše Popovića opljačkana. Tom prilikom obijen je sef u kojem se nalazio porodičan nakit približne vrijednosti oko 100.000 evra, kao i pištolj sa mecima koji pripada Suzani Jovanović. Niko od članova porodice nije tada želio da govori, već su sve prepustili nadležnim organima.

Suzana Jovanović
Kako ona kaže, srećom tada nisu bili u porodičnom domu. Ona je naišla prva na razbacane stvari kada se vraćala sa snimanja emisije. Sekunde su je djelila da se susretne sa pljačkašima. Prva je naletila na te znake i vidjela da u kući nešto nije uredu. Veeć na samo ulazu u hodnik je shvatila da je došlo do pljačke. Tada je vidjela da je neko ušao u dom i da je izvršio pljačku. Članovi njene porodice nisu mogli da se oporave od ovog incidenta.

<p>Porodica je bila jako potrešena!</p>
– Na početku je bilo jako teško, da se razumemo, ko voli takve stvari koje su ružne i teške. Trebalo je sve to da se pregura. Pošto sam jaka osoba, uvek kažem da mi ne mogu uzeti ono što mi je najdraže. To su moja deca i suprug. Kada se to desilo, samo sam zagrlila svoju porodicu i rekla: Hvala ti, Bože, ipak je ono najvrjednije uz mene i pored mene. Materijalne stvari se zarade. Ko god da je uradio, šaljem mu blagoslov, a Bog će sam učiniti svoje – iskreno kaže pjevačica.

<p>Porodica je bila jako potrešena!</p>
Kako se tada spominjalo u medijima, Suzana je pozvala policiju i rekla im da je u sefu bilo pet lančića od biuelog i žutog zlata, osam ili devet dukata, takođe od bijelog i žutog zlata, brilijanti, privjesci, osam „roleksa”. Takođe se spekulisalo da je u pljački učestvovao blizak prijatelj porodice Popović.