SUZANA JOVANOVIĆ NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI O SVOM SINU I BUDUĆOJ SNAJI: Prelomila je i uputila JOJ BRUTALNU PORUKU!

0

Saša Popović važi za jednog od najuspešnijih ljudi u Srbiji, koji je sa svojom kolegicom Lepom Brenom sagradio “carstvo” kakvo je Grand Produkcija. Pošto je tako uticajna ličnost, nije tolika tajna ni njegov privatni život, koji se s vremena na vreme zna naći kao tema u medijima.

Saša Popović je inače dvadeset godina u braku sa pevačicom Suzanom Jovanović. Sa njom ima i ćerku Aleksandru. Poznato je da ona ne voli da se eksponira u javnosti. Zna se da je ona jako ponosna na svoje roditelje i njihove karijere, ali ona kaže da se ne vidi u tom svetu, te želi da bude sama svoj čovek. Poznato je da Suzana Jovanović ima sina Danijela iz prvog braka kojeg je Saša prihvatio kao svoje dete.

On se inače ženi 19. maja, pa se u domu Popovića uveliko odvijaju pripreme. Mnogi se pitaju ko je misteriozna Tijana, koja baš poput svog izabranika ne želi javno da se eksponira. Snaja Suzane Jovanović već je osvojila svekrvino srce, pa Suzana za nju ima samo reči hvale:

“Ona je toliko jedna jednostavna devojka da se sa njom nikada nije nazirao nikakav problem. Kada je neko skroman, jednostavan i normalan onda ništa nije teško. Vredna je jako i pažljiva, u početku sam joj samo davala neke savete vezano za Danijela, kako šta treba da uradi ili ne treba, ali to su sve sitnice. Kao i svaka majka, za dobrobit dece i njihovu sreću, jer ipak mi smo najsrećniji kada su deca srećna i kada se lepo slažu. Rekla sam im da dok oni prave planove, onaj gore im se smeje. Pravite to dete dok smo Sale i ja mlađi, da vam pomognemo, i dok smo voljni, a posle kako hoće”.