Trenutno Vijesti

Supruga najvećeg balkanskog pevača uhvaćena na ulici: Izgleda ko da mu je MAJKA, GDE su mu oči bile kad je OVO oženio? (FOTO)

Zdravko Čolić je pjevač koji je već postao institucija u našem regionu. Njegova veličanstvena karijera traje više od četrdeset godina a on je i danas jednako popularan kao što je bio i u početku. Ovaj rođeni sarajlija je voljen i dobrodošao u svakoj državi koja je nastala raspadom bivše Jugoslavije što je danas prava rijetkost.

Možda je i jedini koji je u stanju da velike koncertne dvorane poput beogradske arene napuni i tri noći zaredom a za svaki njegov koncert ma gdje bio se traži karta više. Uvijek je bio poznat samo po svojim pjesmama i nevjerovatnom glasu a za njega se nikada nisu vezivali neki skandali. Uvijek je izgledao odlično i bio je veliki zavodnik, a ni danas u svojim šezdesetim ne izgleda nimalo loše.

Čola se jako kasno oženio i postao otac dvije kćerke koje su sada već odrasle. Njegova supruga se jako rijetko pojavljuje sa njim u javnosti i oni vode miran porodični život. Aleksandra je inače proofesorica u jednoj srednjoj školi u Beogradu a oni imaju vilu u predgrađu u kojoj mogu uživati bez ikakvih ometanja i očuvati svoju privatnost.

Aleksandra je dosta mlađa od Zdravka ali kada su je nedavno paparaci uhvatili u šetnji, mnogi su ostali iznenađeni njenim izgledom. Ona se malo udebljala i nekako izgleda kao da je za kratko vrijeme i dosta ostarila tako da su se mnogi zapitali da li je ovo uopšte ona. Inače Aleksandra se pojavila i u Čolinom spotu za pjesmu Tebe čuvam za kraj, što malo ko zna.

Oglasi – Advertisement