SUPRUGA DINE MERLINA IZGLEDA NESTVARNO ! SVIMA JE VJEČITA MISTERIJA, RODITELJI JOJ BRANILI ROMANSU SA PJEVAČEM, NA MORAO DA JE OTME

0

Popularni pjevač Dino Merlin tokom dugogodišnje karijere jako vješto čuva svoj privatni život od očiju javnosti, ali je izajvio jednom prilikom za medije da je skupa sa suprugom Amelom bio pet godina, prije nego što su stupili u brak. Istakao je da su njih dvoje od njegove sedamaneste godine, i da im je i dalje lijepo, nemaju problema ni skandala. Amelni roditelji nisu bili nikada za ovaj brak, jer je Dino bio jako siromašan u mladosti, dok je Amela sturidala arhitekturu i dolazila je iz bogate porodice.

Oni su se dugo krili, ali nisu nikada dopustili da ih neko rastavi. Odlučili su da se vjenačaju nakon pet godina zabavljanja. Bilo je to jako romantično vjenčanje, iako ju je Dino bukvalno oteo, a uz njih su tada bili Dinin kum i njena sestra koja joj je bila kuma. Predug je bio govor matičarke a Dino je gledoa sve vrijeme prema vratima u strahu da će neko doći i pokvariti im sreću. Otišli su skupa na bračno putvoanej u Dubrovnik, a kada su se vratili, preselili su se kod njegove majke, i tada ih je udarila realnost.

Dino je morao raditi, a Amelini roditelji su bili jako ljuti, te nisu htjeli da sa njima razgovaraju pola godine. Njih dvoje imaju sada dvoje djece i žive u skladnoj braku više od tri decenije. Dino je naveo da neće nikada zaboraviti trenutak nakon prve turneje po Jugoslaviji, kada se vratio gladan i praznih džepova. Došao je kući i ona ga je upitala da li je donio novca da nema ni za mlijeko. Rekao je da bi dao sve da je imao tu noć makar 100 maraka.