SUNOVRAT SEJA KALAČA: Peva za 50 € u kafani u Kninu, a ovo je razlog zbog čega se ODAO ALKOHOLU! U sve umešana i JEDNA SLOVENKA! (FOTO)

0

Balkanska estradna scena je jako bogata i postoji veliki broj pevača i pevačica koje već godinama unazad važe za legende ili su mlađi i izgrađuju karijeru u pravom smislu, za koju se veruje da će biti uspešna. Mnogo je i onih koji su bili itekako popularni, imali nekoliko uspešnih hitova i albuma ali su nažalost pali u zaborav. Mi vam danas donosimo jedan takav primer. Pročitajte u nastavku ovog teksta o čemu je zapravo reč!

Na estradnoj sceni postoji i uvijek je postojao veliki broj pjevača i pjevačica koji su imali manje ili više uspješne karijere. Neki od njih su imali samo nekoliko hitova i nakon toga su pali u zaborav dok su drugi i nakon karijere koja traje nekoliko decenija još uvijek aktivni. Verovatno su mnogi od vas čuli za Seju Kalača, koji je bio jako popularan početkom i sredinom 2000-tih godina. Njegovi hitovi su bili jako popularni te je za kratko vreme došao i do Grand Produkcije. Nedugo nakon toga se ozbiljno odao alkoholu i kružile su priče da sav novac koji zaradi triši na to. Kako piše Kurir, Sejo danas preživljava tako što peva u jednoj maloj kafanici koja se nalazi u Kninu i to za sumu od 50 evra za noć.

Mnogi ga pamte po hitovima “Ala, ala, Da li si me voljela ili nisi, Kafanska pjevačica i žalosno je to što se te pesme mogu i danas čuti na mnogim slavljima a zapravo Sejo ih ne uživa u pravom smislu. Mnogi su ovog pevača smatrali jako kvalitetnim i predviđali mu neverovatnu karijeru, ali kako stvari stoje, on je nije uspeo održati kako je zapravo mogao.

Prema rečima izvora koji su bliski ovom pevaču, on se već nekoliko godina unazat pokušava rešiti ovisnosti od alkohola, ali mu to ne polazi za rukom. Čak je bio i na lečenju. Kako saznajemo, njegovo opijanje je počelo zbog toga što ga je napustila žena, zbog koje se razveo od prve supruge. Radi se o jednoj ženi iz Slovenije za kojom je po svemu sudeći u potpunosti “izgubio glavu”, te je napustio svoju suprugu i decu. A kada je ostao bez novaca, napustila ga je. Više o ovoj temi pročitajte na ovom linku.