SUKOB SANJE KUŽET I DIKRETORA GRANDA – REŽIJA IH RAZDVOJILA: Uvredio je PRIVATNO, ona pobesnela! (FOTO)

0

Zvezde Granda važe za najpopularniju emisiju koja se održava više od 15 godina, a svake nove sezone je više gledanija. Za ovih godina jer kroz takmičenje prošlo mnogo pevača i pečavica, od kojih su kasnije mnogi ostvarili uspešne pevačke karijere. Za veliku gledanost svakako doprinose članovi žirija, a mnogi se slažu da u gledanosti učestvuje i popularna voditeljka ove emisije Sanja Kužet.

Mnogi će se složiti da se poslednje sezone ove popularne emisije više fokusiraju na rasprave i svađu među članovima žirija, nego na pevanje i kandidate. Vođa ovog velikog projetka je Saša Popović. On je ujedno i osnivač diskografske kuće Grand. Poznato je da je on jedan od glavnih koji se pita kada su u pitanj sami kadnidati. Također i on sam zna nekada da dođe u konflikt sa članovima žirija, ali sada je malo drugačija priča.

Mnogi će se složiti da je Sanja Kužet neko ko ima svoje dostojanstvo i stav, te svojim profesionalizmom definitivno daje na gledanosi ove emisije. Ona već osam sezona uspešno vodi Zvezde Granda i poznato je da je ona jako smirena i staložena osoba. Sašini neprimereni komentari su doveli do jedne neprijatne situacije sa voditeljicom Sanjom Kužet.

Kužet se pojavila u haljini koja joj je naročito lijepo stojala, a to je Popović jednostavno morao da komentariše. Prvo je išao na zezanciju sa pitanjem koje se moglo interpretirati kao da se odnosi na broj ljubavnih partnera, a ne na broj kreatora odjeće. Ona je kulturno pokušala da zaobiđe, međutim Saša je nastavio do te mjere da je nastao sukob između njih. I žiri se ubacio sa pesmom “Šaram” kojom se naslutila da Sanja vara muža, te su je uspeli isprovocirati. Ona mu je odbrusila tako što se pohvalila svojom idealnom poslovnom i privatnom situacijom. Režija je potom ugasila Popovićev mikrofon, na šta je ona rekla da je 1:0 za nju. Marija i Bosanac su mu poručili da ga je potpuno izdominirala u ovoj nepotrebnoj prepirci.