STRAVIČNI SNIMAK kruži internetom.. ZADRUGARKA BRUTALNO PRETUČENA.. Lupao joj šamare i iznosio jezive uvrede: “KU*VO PLJUNI!” (VIDEO)

0

Snimak koji je izažao u javnost, zgrozio je naciju. Naime, riječ je o zadrugarki i njenom momku koji su od starta imali turbulentan odnos. Na snimku se vidi Ana koja prvo puči usne a potom zadobija burtalan udarac od momka. Međutim u nekoliko navrta je on izjavljivao kako ga je tukla što je ona i sama potvrdila.

Ana je na svom instagram profilu upalila live video, gdje se vidi da je u automobilu sa nepoznatim muškarcem koji je počinje udarati u lice i brutalno vrijeđati. Snimak je odmah sačuvan od strane njenih pratilaca koji su u tom trenutku gledali njen live te ga odmah objavili. Video je objavljen uz poruku da se hitno pomogne zadrgarki te da se već jednom zaustavi nasilje nad ženama.

Odmah je kontaktirana i policija. Da se prisjetimo, Ana je tokom svog učešća u rijalitiju često spominjala bivšeg momka u negativnom kontekstu, te je on iz osvete objavio njihove eksplicitne snimke. Često je komentarisala kako joj je uvijek pravio probleme ali se ona njemu uvijek vrati bez obzira na sve.

Međutim na snimku koji je objavljen, ne vidi se jasno da li je muškarac koji joj zadaje udarce upravo on ili neko drugi, ali se čuje niz uvreda među kojima su “Pljuni ku*vu, vidi kurvu, je*o te Filip Car, je*o te Filip Đukić”. Kako bi bilo jasnije o čemu je riječ, nglasit ćemo da je Ana u toku rijalitija promijenila nekoliko partnera, pa se sumnja da mu je zasmetalo te izazvalo ovakvu reakciju.