STRANCI RASKRINKALI ISTINU BOGATSTVA DRAGANE I TONIJA: Na ŠOK NAČIN su stizali MILIONI I MILIONI!

0

Dragana Mirković važi za jednu od najpopularnijih a i najbogatijih pevačica folk muzike u Srbiji, ali i regionu. Za razliku od mnogi, ona je svoj veliki uspeh postigla zahvaljujući svojim glasom i trudu. Ono što je zanimljivo je to da se za nju nikada nisu vezivali skandali ili neke kontraverze kao što je sasvim normalno za neke njene kolegice.

Naime, ona je u skladnom braku sa svojim suprugom Tonijem Bijelićem preko dve decenije, te još uvek izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana. Također imaju i dvoje dece. Poznato je da je Toni jako uspešan biznismen i da je nasledio poslovno carstvo od svoga oca, te ga je još više proširio. I sama dragana je uplovila u biznis vode, pa je početkom 2000-tih godina pokrenula muzičku televiziju DM Sat.

Pre svega, izvore prihoda u svome životu Dragana ostvaruje preko koncerata, nastupa i prodaje albuma ali to ništa nije vredno poređenja sa onim čime se pored toga ova pevačica bavi. Njeno bogatstvo tema je razmatranja brojnih stranih sajtova koji procenjuju imetak poznatih. A kada se pogleda čime se bavi i čime raspolaže pevačica, dobije se odgovor šta joj je donelo milione i milione dolara.

Daleko najznačajniji izvori prihoda jesu oni koje stvaraju zajednički poslovni potezi nje i njenog supruga Tonija Bjelića. Na prvom mestu, to je upravo njena televizija DM SAT, koja je inače komercijalni TV kanal. Sajt Alpha Life je uvrstio Draganu u prebogate javne ličnosti trenutno radi najnoviji presek njenog bogatstva. Ukoliko vas zanima detaljno kako je njeno bogatstvo procenjeno i koliko tačno iznosi, posetite ovaj link i pročitajte ostatak.