Podrijetlom iz Hrvatske, Stjepan Hauser svjetski je poznati violončelist i glazbenik koji je najpoznatiji po svom radu u popularnoj glazbenoj grupi “2Cellos”. U svom jedinstvenom stilu, obrade dobro poznatih pjesama s netradicionalnim klasičnim prizvukom, koristeći samo dva violončela. Njihova je glazba osvojila publiku diljem svijeta, zaradivši im obožavatelje iz svih krajeva svijeta. Dvojac se pojavio u mnogim poznatim emisijama, uključujući i popularnu emisiju Ellen DeGeneres. Osim toga, surađivali su s brojnim velikim imenima glazbene industrije, uključujući i legendarnog Eltona Johna. Sam Hauser također je radio s istaknutim umjetnicima kao što su Damir Urban i Oliver Dragojević, učvrstivši svoje mjesto cijenjenog i talentiranog glazbenika.

Po upisu u osnovnu školu roditelji su ga usporedo upisali u glazbenu školu. Glazbeno školovanje uspješno završava u Puli, a gimnaziju nastavlja u Rijeci, u klasi profesora Maura Šestana. Po završetku srednje škole upisuje Muzičku akademiju u Zagrebu, gdje će kasnije upoznati svog budućeg glazbenog suradnika Luku Šulića. Zahvaljujući stipendijama Zaklade Adris i Zaklade Frankopan omogućen mu je studij u inozemstvu u Londonu, gdje je završio preddiplomski studij kod profesorice Natalie Pavlutskaya.

Poznato je da je veliki zavodnik a još uvijek nije našao srodnu dušu. Identitet sadašnje djevojke Stjepana Hausera i dalje je misterij javnosti otkako je on prekinuo vezu s Jelenom Rozgom. Stjepan je u više navrata medijima davao povoda da posumnjaju tko bi mu mogla biti draga osoba, no nikada se službeno nije oglasio po tom pitanju. Na svom Instagramu ponovno je razveselio svoje obožavateljice podijelivši novi video. U videu kleči ispred zanosne plavuše, uzima je za ruku i pušta poljubac.

 

 

Mogućnost dublje veze između talentirane Đulije Stjepanove i njezinog kolege Stjepana Hausera zasad nije poznata. Hoće li njihova suradnja dovesti do nečeg više te hoće li ona postati njegova nova djevojka, ostaje za vidjeti. Vrijedi spomenuti da Đulija Galaci, koja je talijanska državljanka, trenutno boravi u Dubaiju. Trenutno je u društvu nekih od najpoželjnijih neženja iz Hrvatske.