STIŽU TROJKE! Posle pomirenja sa Milanom, Rada viđena kako napušta kliniku, sreći nema kraja! (FOTO)

0

Gotovo svako od nas zna ko je pevačica Rada Manojlović. Ona se prvu put pojavila u najpopularnijem takmičenju u regiji Zvezdama Granda, gde je doša do finala. Nakon toga, uspela je da napravi i više nego dobru karijeru na estradi. Njen privatni život se često zna naći kao tema u mnogim medijima.

Veoma često je možemo videti kao glavnu temu medijskih tračeva, kontraverzi i sličnih stvari vezanih za njen privatni život. Najviše se to odnosi na njene veze i ljubavne partnere sa kojim je bila. Ona je naime dugo godina bila u vezi sa pevačem Harisom Berkovićem, koji je također takmičar iz Zvezda Granda. Pre dva meseca se pojavila informacija da se njih dvoje spremaju za venčanje, međutim mediji su počeli pisati da su prekinuli i da više nisu zajedno.

Sada se pojavila najnovija informacija. Iako već godinama nisu zajedno, Rada Manojlović i Milan Stanković ostali su veliki prijatelji, a već dugo se spekuliše da su obnovili vezu, ali su ovoga puta odlučili da o svojoj romansi ćute. Pored što je poznata po svojim ljubavnim vezama, ona je poznata i po svome vitkom telu i po tome da nikada nije uradila neki estetski zahvat, te je bila žestoki pobornik toga.

Izgleda da je sada po tom pitanju promenila mišljenje i paparaci su je uhvatili kako napušta jednu kliniku na kojoj je dogovorila operaciju povećanja grudi i ugradiće silokone koje će biti jake trojke. Jedna njena bliska prijateljica je otkrila kako Rada nikada nije imala kompleks zbog svojih prirodnih malih grudi. Sada nakon raskida sa Harisom je odlučila da promeni nešto na sebi.