Trenutno Vijesti

STIGLE TUŽNE VIJESTI O TANJI SAVIĆ: Evo šta se desilo, SRPSKI MEDIJI UPRAVO OBJAVILI

Nekada najveća nada Zvezdi Granda Tanja Savić je u posljednje vrijeme postala poznata po problemima koje ima u svom privatnom životu. Cijela javnost je upoznata da je njen muž od kojeg se razvodi odveo bez njenog znanja njihova dva sina  u Australiju i Tanja ih nije vidjela već pet mjeseci.

Ona je cijeli slučaj prijavila i policiji ali i ministarstvu vanjskih poslova koje je uputilo notu australijskom poslanstvu zbog ovog slučaja. Prema Sanjinim riječima, u početku je imala kontakt sa svojim sinovima putem telefona ali su ti momenti sve rijeđi i u posljednje vrijeme se zna desiti da prođe po deset dana a da ih ne vidi i ne čuje.

Tanja se trudi da je ne shrva tuga i depresija jer ima namjeru da se bori za svoje sinove. Tanja je rekla da samo čeka da se stvore uslovi da ona ode u Australiju u kojoj će povesti i pravnu bitku za svoju djecu. Ona je rekla da želi da s e otrese negativnih misli i da ne želi više da se raspravlja sa ljudima koji pišu komentare na temu njene situacije. Tanja je dodala da je pametnije da je čovjek na miru nego da je u pravu i da se ona sada vodi ovim geslom.

Prema njenoj objavi koja je osvanula na Instagramu, ignorisanje pojedinih osoba je već pola zdravlja. Inače javnost tek sada saznaje detalje njenog života sa mužem koji je sklon i fizičkom nasilju a koji nikada nije radio ali je zato sav njen novac potrošio. On se sada u Australiji prijavio kao samohrani otac da bi dobijao pomoć od države u iznosu od 3 hilajde australijskih dolara.

Oglasi – Advertisement