Trenutno Vijesti

Stigao horoskop za OKTOBAR 2020: Ako ste OVAJ znak pare će se ljepiti za VAS: BLAGO SE VAMA!

Za sve one koji vjeruju u astrologiju i u ono što im zvijezde donose danas imamo horoskop za sljedeći mjesec koji je već tu, oktobar. Već je dobro poznato da mnogo ljudi vjeruje u horoskope a mnogi ih čitaju uz jutarnju kafu kao zabavu i razbibrigu ali i takvi priznaju da vole da pročitaju da im horoskop predviđa nešto lijepo u polju ljubavi , posla ili zdravlja.

Zavisno od onoga što pročitaju u horoskopu pojedinci koji vjeruju u ovaj način predviđanja sudbine mogu da padnu u strah i depresiju a neki imaju velika očekivanja od kojih se neka ispune ali većina baš i ne. Mnogi astrolozi izrađuju i lične horoskope na osnovu natalne karte nekog pojedinca a danas vam donosimo horoskop za mjesec oktobar koji je pripremio poznati srpsski astrolog. Prema njemu tri horoskopska znaka se izdvajaju od ostalih jer ih u oktobru čekaju lijepi i sretni trenuci i događaji.

Ovan
Osobe koje su rođene u ovom znaku bi u prvoj polovini mjeseca oktobra trebali da imju jako puno uspjeha na poslovnom planu. Ovnovi koji već imaju neki posao treba da očekuju unapređenje koje će im donijeti i veća primanja. Osobe koje nemaju posao će u prvoj polovini ovog mjeseca dobiti odličnu poslovnu ponudu koju bi trebali iskoristiti. Kada je u pitanju ljubavni plan i na njemu im se smiješi sreća.

Lav
Osobe koje su rođene u znaku Lava će također u oktobru imati veliki broj šansi za dobru zaradu i ne biste trebali propustiti nijednu.
Djevica
će također u oktobru imati odlične poslovne ponude i prilike koje nikako ne bi terbali propustiti i trebaju ih prihvatiti bez imalo oklijevanja i objeručke.

Oglasi – Advertisement