STEGAO ME JAKO OTPOZADI! PJEVAČICA do detalja OPISALA šta joj je ERA radio! On BRUTALNO UZVRATIO- Ovo neće na dobro (FOTO)

0
395

Opet se velika prašina digla na našoj estradi nakon što je pjevačica Saška Karan izjavila kako ju je Era Ojdanić napastovao u njenim mlađim godinama, te da ju je u jednom trenutku umalo i silovao, a rekla je: ”On se bio napio i tako me je bio stegao otpozadi i htio je da me poljubi i onda sam se ja, uz pomoć neke božje snage otrgla od njega i zalijepila sam mu šamarčinu iz sve snage”

Saška je još i rekla da sada svaki puta kada vidi Eru da mu obavezno udari šamar, te da se i dalje osjeća loše kada je on negdje u njenoj blizini i da joj tada nije niti malo prijatno. Nije dugo trebalo, a sada se Era oglasio, pa je novinarima rekao sljedeće:

” Sram nek je bude njenog divnog muža i njene dobre kćerke. Ta žena laže, ona nema obraza, njen obraz je đon, đon, đon! Ona se nakačila na mene, u jednom rijalitiju je pričala kako sam ja gej i kako sam nekom momku kupio stan u Zemunu. Čista laž, čista prevara, samo da skrene pažnju na sebe”