STAVITE OVO IZA RADIJATORA I PREPOLOVIT ĆETE RAČUNE: Kuća će vam biti pretopla, NIKAD SE VIŠE NEĆETE SMRZAVATI TOKOM ZIME

0
328

Hladniji dani su već odavno došli i mnogi traže način kako da dodatno ugriju svoju prostoriju u kojoj borave, a sada vam mi donosimo jedan odličan trik.

Za ovo vam je potrebna jedna obična aluminijska folija, a postupak je jako jednostavan. Uzmite jednu običnu aluminijsku foliju i stavite je iza radijatora, kako bi ona reflektovala toplotu i učinila vaš stan ili kuću još toplijom. Ovo je posebno dobar trik za sve ljude koji se griju na struju zbog toga što na ovaj način mogu da smanje potrošnju električne energiije.

Sve što treba da uradite je da uzmete jedan komad malo debljeg kartona, dovoljno veliko da pokrije cijelu površinu iza vašeg radijatora. Karton nakon toga dobro zamotajte u aluminijsku foliju i to par puta, pa tako zamotan karton stavite direktno iza radijatora, a možete ga zakačiti i na zid.

Vrlo dobro je poznato da aluminijska folija reflektuje svjetlost i toplotu pa će na ovaj način da vam stan bude topliji.