Stari Prdonja Uvaljuje Jezik Manekenki Za Kojom Su Svi Ludjeli I Pjevači I Fanovi, Skrasila Se Sad Sa 90-Godišnjim Mogulom, Ne Zanimaju Ih Zli Jezici

0

Ušao je u desetu deceniju života, riječ je o Rupertu Burdochu koji ima 90. godina, američki milijarder koji je već pet godina u braku sa Jerry Hall koja je mlađa od njega 26 godina, ima 64 godine.

Rekli su odmah da ih ne zanimju zli jezici, koliko god mogu uživaju u životu, vole da putuju, kupaju se na raznim mjestima, a na slici možete da vidite kako se njih dvoje zabavljaju, i da ih jednostavno nije briga da li ih neko gleda i šta će misliti o njima.

Ova bivša manekenka, Jerry Hall, nekada je mogla birati kojeg će muškarca imati, pošto su svi ludjeli za ovom atraktivnom ljepoticom, od poznatih pjevača i ličnosti, do onih običnih fanova.

Zato su se svi šokirali kad su vidjeli s kim je ona na kraju završila, jednostavno nisu mogli da vjeruju šta vide svojim očima.

Čak 26 godina je stariji od nje Rupert M., a svi su mislili i govorili kako je Jerry s njim samo zato što je on milijarder i što se nada da će joj ostati njegovo nasljedstvo, a ona sasvim suprotno tvrdi, rekla je da je s njim isključivo iz ljubavi.

Ni mi sami ne možemo da vjerujemo, šta vi mislite, da li su oni zajedno iz ljubavi ili Jerry gleda da iskoristi njegove godine, pa da joj pripadne nasljedstvo koje zaslužuje?

Jerry je zaista atraktivna žena, i pored svojih 64 godine, ona izgleda mnogo dobro i lijepo. U nastavku ćemo vam prikazati još jednu fotografiju, da vidite i sami: Dopada li se vama njen izgled