Stalno se budite noću? Buđenje 1 sat poslije ponoći je UPOZORENJE, viša sila vam poručuje ovo

0

Nije neuobičajeno probuditi se tijekom noći, ali kada to počne remetiti vašu svakodnevnu rutinu, postaje zabrinutost. Zapravo, buđenje u određenim intervalima može biti pokazatelj temeljnih problema s određenim organima. U slučaju da se budite više puta, možda čak i svake noći, između tri i pet sati ujutro, vjerojatno postoji određeni uzrok za ovu pojavu. Možda ste sigurni da niste konzumirali pretjeranu količinu hrane ili pića prije odlaska u krevet, pa stoga ne bi trebalo biti razloga da se vaše tijelo probudi, a ipak se probudi. Objašnjenje ovog fenomena je pomalo neobično, a može se čak činiti i nevjerojatnim.

Vaše tijelo pokušava komunicirati s vama na način kojeg možda niste svjesni. Buđenje u ovo određeno vrijeme ukazuje na to da postoji briga ili odgovornost koja vam teško pada na pamet, ali niste sigurni kako to riješiti. Uzrok ovog buđenja je energija iz vaših pluća i osjećaj melankolije. Tijekom tog vremena vaša svijest raste, što znači da postoji viša sila, najvjerojatnije vaša podsvijest, koja pokušava prenijeti poruku. Na temelju kineske medicine, tijelo i um imaju zajedničku poruku koja ukazuje na potrebu da svoju dušu oslobodite njezinog tereta. Ako se tijekom noći probudite u različito vrijeme, to se može objasniti na sljedeći način:

Buđenje odmah nakon prvog sna

Pod velikim ste stresom i imate simptome anksioznosti. Meditacije, pozitivna mišljenja, relaksacija i vežbe istezanja vratiće vas u san.

Buđenje između 1 i 3:

Emocionalno vas nešto tišti. Nekom morate oprostiti ili neko vama mora da oprosti. Vježbe za disanje pomoći će vam da nastavite da spavate.

Buđenje poslije 5 ujutro, pred zoru:

Energija potiče iz crijeva a tijelo vam šalje poruku da morate da rešite emotivni status koji vas pritiska.