ŠTA SE TO DOGODILO POZNATOJ VODITELJICI DRAGANI KATIĆ U BERLINU- Radi se o njenom sinu- NIJE ZA SVAČIJE SRCE (FOTO)

0

Javna estradna scena je glavna tema svih vrsta medija, kao i ličnosti koje čine tu scenu. Zaista je mnogo pevača i pevačica čiji se privatni životi svakodnevno nalaze u centru medijske pažnje. Također je poznato i da su voditelji muzičkih i zabavnih programa isto tako jako popularne ličnosti, a jedna od najpoznatijih voditeljki na Balkanu je svakako Dragana Katić. Mi vam danas donosimo jednu priču iz njenog privatnog života. U nastavku teksta sazajte o čemu je zapravo reč!

Dragana Katić je srpska voditeljka. Rođena je 2. avgusta 1965. godine u Beogradu. Živi i radi u rodnom gradu. Karijeru je započela na RTB televiziji 1986. godine. Tokom karijere je bila voditeljka „Grand šoua“ i „Grand parade“. Jedno je od zaštitnih lica Grand produkcije. Vodila je i emisije “Leto na Adi”, “Nedeljno popodne”, kao i prenos dodele nagrada “Oskar popularnosti” i “MESAM”. Trenutno vodi šou program „Nikad nije kasno“ u kome učestvuju ljudi koji imaju više od 45 godina i emisiju „Halo, halo“ koja se prikazuje na Televiziji „Grand“.

Ona ima sina po imenu Boban Živanović, koji je već neko vreme na studijama u Nemačkoj. On je donio odluku da nakon studija ostane i radi u Nemačkoj. Nedavno je Dragana odlučila da ga poseti i iznenati. Tom prilikom je upoznala i svoju buduću snajku. Pri dolasku na Berlinski aerodrom ju je dočekalo poprilično veliko iznenađenje. Draganu je na aerodromu zajedno sa sinom, sačekala i devojka Draganinog sina. Inače, saznalo se da se Draganina snajka na društvenim mrežama potpisuje kao Tefillla, a po njenom izgledu se da zaključiti da je porijeklom i da dolazi iz Azije.

Snajka je voditeljici kao znak dobrodšlice poklonila cveće, dok je voditeljica nešto kasnije svoju snajku obradovala sa jednom ogrlicom. Svoje oduševljenje jedne drugom su podijelile i fotografijama na društvenim mrežama, a snajka je na istim uz jednu fotografiju napisala i objavu.