ŠTA SE TO DEŠAVA NA NAŠOJ ESTRADI?- Zvezdi Granda dijagnosticirano teško oboljenje- A TEK SMO SE OPROSTILI OD MARINKA ROKVIĆA- STRAŠNO (FOTO)

0

Kada se priča o Zvezdama Granda, svima nama je poznato da je muzičko takmičenje u produkciji Granda i da je najpoznatije takmičenje toga tipa u Srbiji i regionu. Što se tiče toga šoa, on se emituje dugo vremena i to od 2004. godine, pa je i poznato da je mnogo takmičara prošlo kroz ovaj poznati talent šou i da imamo neke koji su ostvarili velike karijere kao što su Rada Manojlović, Milica Todorović, Milan Stanković i mnogi.

U posljednje vrijeme je estrada imala mnoge gubitke, a za kratko vrijeme smo izgubili neke legende kao što su Džej, Tozovac, Đorđe Balašević, te Marina Tucaković koja je bila legenda u svome poslu jer je mnogim pjevačima napravila karijere.

Još uvijek je čitava javnost napeta zbog situacije u svijetu oko pandemije, a prije par sedmica su se svi iznenadili zbog poznatog pjevača Marinka Rokvića koji je preminuo od teške bolesti za koju nije niko znao da ima.

Ovoga puta nam dolazi još jedna ne baš tako lijepa vijest, a zapravo se radi o tome da se još jedna zvezda Granda razboljela, a u pitanju je mladi pjevač Jasmin Hasić koji je prije neko vrijeme imao operaciju, dok se saznalo i da mu stanje poslije toga nije baš oporavilo.

Za sada nije nikako dobra sitaucija i moguće je da se doktori spremaju za nove zahvate, ali ćemo vidjeti šta se dešava još. Zaista se može reći da nikako u posljednje vrijeme nema baš lijepih vijesti ssa naših prostora.