Šta rade socijalne službe u Srbiji?! OVO se ne može nazvati majkom, Kroz centar grada VUKLJA dete kao psa, pije pivo usput… (FOTO)

0

Deca i odgoj dece treba da su najvažnije stvari u životu. Svim ljudima koji imaju decu to treba da bude prioritet te da svu svoju snagu usmere na to. Mi vam danas donosimo jednu uzažnu priču koja se desila u Srbiji. Pročitajte u nastavku o čemu je reč!

Vremena su se definitivno promenila. Danas majke i očevi svoju decu vaspitavaju na miran i staložen način. Ali pitanje je da li će se takvim pristupom zaista dete vaspitati onako kako treba? Starije generacije koje nisu na taj način vaspitane, već pod “odgojnom palicom” imaju drugačije poglede na svet.

Jelena Đoković je najglasnija po tom pitanju. Ona se putem svojih fondacija zaleže da što veći broj majki pokuša svoju decu vaspitati na miran način, sa lepim rečima i lepim ponašanjem. Ipak, pored svega što nam moderno vreme nameće sa svojim standardima, postoje i neodgovorne majke, koje da su i u “starom vremenu”, bile bi iste.

Naime, nedavno su se pojavile fotografije majke i njenog deteta na ulici koje su uzdrmale celu javnost i medije. Mnogi su komentarisali da slični ljudi kao što je ona ne zaslužuju uopšte da imaju dete, dok sa druge strane imamo nažalost one koji ne mogu imati decu i definitivno bi bili divni roditelji kada bi mogli.

Naime, uslikana je jedna žena u okolini Pančeva kako na povodcu za šetanje pasa vodi svoje dete. U drugoj ruci je držala pivo koje je pila usput. Kada se dete spotaklo i palo, ona ga je vukla po cesti, dok nije ustalo. Slike su postavljene na jednoj drušvenoj mreži uz opis: “Šta rade socijalne službe u Srbiji!?”