“Šta rade s toliko para, jedu zlatne čestice?” ZORICA OPLELA PO SLAĐI I ĐANIJU: Evo šta im je poručila nakon izjave da troše 10.000 EURA MJESEČNO!

0
85

Ozbiljnu prašinu je podigla nedavna izjava Slađane Trajković koja je supruga folk pjevača Radiše Trajkovića Đanija, koja se požalila na nezavidnu situaciju zbog pandemije korona virusa.

Ona je istakla da im samo za račune mjesečno treba oko 10 hiljada eura. Mnogi su ovu izjavu dočekali “na nož” i prokomentarisali da se bahate i to javno.

Jedna od njih je i pjevačica Zorica Marković koja je prokomentarisala ovu situaciju i ovom prilikom žestoko potkačila kolegu ali i njegovu ženu.

Znam da su oni bogati i da imaju tolike nekretnine i da treba sve to održavati, plaćati, sve je to meni jasno, ali to je pretjerano velika cifra. Ne pamtim ko je rekao da mu treba dvije hiljade ili tri hiljade eura. Pa šta radite sa tim svim parama? Jedete zlatne čestice svaki dan? Ne razuijmem zaista. Ko ima, ko može da priušti sebi takav luksuz, u redu, ali ne treba mahati tim svim ciframa, ljudi nemaju hljeba da jedu.