ŠTA ĆE SE DESITI SA NASLJEDSTVOM MARINE TUCAKOVIĆ: Sin Laća otkrio neobične stvari o njenom kapitalu

0

Milan Laća Radulović je odlučio da otkrije par stvari oko svoje majke Marine Tucaković i on je isto tako rekao šta će da se desi sa nasljedstvom koje je ostalo od nje.

“Marina neće imati nasljednika, dok je ona napravila put mnogima, a ona je zaista etablirala profesiju tekstopisac. Ja dugo vremena nisam bio siguran u to da li sam dovoljno dobar kada je u pitanju taj posao, dok je isto tako i bilo pitanje da li se uopšte želim baviti sa time. Ja sam inače studirao televizijsku režiju, ali sam ipak najbolji kada pišem i riječi su moje oružje. Ja sam siguran da ću pisati, a šta to ćemo vidjeti, te se ne želim vezivati samo za muziku. Jedno sam vrijeme krenuo pisati roman i to na engleskom, ali ne znam zašto, loše pišem prozu. Ipak, nema šanse da ja na engleskom jeziku napišem tekst za neku pjesmu pa sam na srpskom počeo neku malo trilogiju i za koju ja vjerujem kako će biti interesantna. Ja sam isto tako sebi dao rok da to trebam završiti do kraja godine”, izjavio je Laća.

Novinari su rekli da je spomenuo da se bavi sa sređivanjem ostavštine od svoje majke i pitali su ga da li mu je teže dok prelistava rukopis svoje majke.

“Meni je to lijepo i podsjeća me na nju, pored toga što je fizički nema. Opet kada ja vidim taj utisnuti rukopis, onda ona može da traje vječno i meni se vraćaju sjećenja iz vremena kada smo mi zajedno radili. Ako mi ne budemo radili i radili na tome da se usavršavamo, šta će da se desi sa kulturom i kakve će to da budu nove generacije”, dodao je Laća.