Trenutno Vijesti

Šta Će CECA da kaže na OVO- ARKAN SA 15 GODINA NAPASTOVAO DJEVOJKU! Dokumenti tajne službe otkrili sve, evo šta sve piše U NJEGOVOM DOSIJEU! (FOTO)

Prema pisanju skoro svih medija u Srbiji, ovih dana su srbijanske tajne službe otvorile za javnost dosije Željka Ražnatovića Arkana u kojem ima šta da se pročita ali je mnoge šokiralo to što je on kada je imao samo 15 godina silovao maloljetnu djevojku inicijala T.Ž. i pokušao da siluje još dvije djevojke.

On je imao svoj dosije kao specijalni izvršioc a pored ovog kaznenog djela u njergov dosije je uvedeno da je obijač, provalnik, nasilnik , razbijač i silovatelj. On je svima pa tako i u kriminalnom podzemlju bio poznat pod nadimkom Arkan ali su ga zvali i Bombona i Hibrid. Dosije je nastao 1991. godine a sastavila ga je tadašnja Služba državne bezbjednosti.

Do ovog dosijea su uspjeli doći i novinari koji kažu da se u njemu nalaze sva njegova poznata kriminalna djela i u njemu piše da je Arkan od najranijeg doba imao kriminalne sklonosti i da je dolazio u sukob sa zakonom zbog pljačkanja i prevara a u jednom dokumentu piše d aje 1964. godine uhvaćen u jednoj samoposluzi u Novom Beogradu u kojoj je pokušao da ukrade tri špila karata.

Tada ga je policija odvela njegovim roditeljima a on je pobjegao od kuće i uputio se u Zagreb, a za njim je raspisana i potraga. U to vrijeme kada je škola u pitanju on je bio dobar učenik a kada je u pitanju imovinsko stanje, njegovi roditelji nisu bili siromašni i mogli su mu pružiti dobre uslove za život. Kada je ima samo 14 godina on je sa grupom svojih drugova koji su imali isto godina kao i on pljačakao, obijao trafike, krao po prodavnicama i slično.

Oglasi – Advertisement