Trenutno Vijesti

SRPSKI FOLK PJEVAČ OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO: Brat ga našao MRTVOG – EVO ŠTA JE NAPISAO U PISMU, NEVIĐENA TUGA

U muzičkom takmičenju Zvezde Granda je prošlo dosta generacija i raznih lica. Mnogi od njih su se proslavili pa njihove pjesme slušamo danas, a neki nisu imali sreće u tome ili se nisu jednostavno pronašli u svijetu muzike i javnosti.

Svakodnevno čujemo razne priče što se tiče njihovih života, jer im je takav posao pa i ne mogu baš da sakriju svoj privatni život i da ga sačuvaju od drugih očiju. Tako smo saznali kako je jedan pjevač koji je upravo potekao iz Granda počinio samoubistvo prije dva dana. Radi se o pjevaču čije je ime Dragiša Mitić Gile. On je rođen u selu Knićanin, okolina Titela, a upravo na tom mjestu je izvršio samoubistvo.

Samoubistvo je izvršio u kući u kojoj su prije živjeli njegovi roditelji, a već godinama tu niko ne živi pa je zato ta kuća napuštena. Mrtvog ga je pronašao njegov brat te je ostao u šoku. Kada se pročulo za ovaj događaj, cijelo selo je za njim plakalo i niko ne može da vjeruje da se desilo to što se desilo. Ljudi iz njegovog sela su čuli da ga je brat ponašao dok je bio obješen u glavnoj prostoriji. Njegovi roditelji više nisu živi, kako navode komšije koji su poznavali ovu porodicu.

U svom selu je bio vrlo rado viđen gost na svim dešavanjima, na kojim bi većinu vremena i pjevao. Kako kažu, ubio se jer je bio u nekim dugovima koje nije mogao da isplati, a dugovi su svakog dana rasli i rasli zbog kamate. Nigdje nije mogao nastupati zbog korona virusa, a i u međuvremenu mu je žena ostala bez posla. Njegova supruga i on su imali dvoje djece, i to dva sina. U banci nije mogao da digne kredit jer nije bio zaposlen.

Oglasi – Advertisement