Srpski doktor MASERATI nam je otkrio svoju TAJNU: I MENE NAPADAJU VIRUSI, ali ja ih SMRVIM: EVO i kako!

0
273

Glavni predavač na Katedri za higijenu beogradskog Medicinskog fakulteta, doktor Goran Belojević je naveo da je po njegovom mišljenju kinesko cjepivo za sada najbolje, zbog toga što je jedno od najskupljih na tržištu. On je i savjetovao građane na koji način da za sebe odaberu vakcinu sa kojom će se cijepiti:

” Svima preporučujem kinesku vakcinu, zbog toga što je najskuplja. Mene žena kad pošalje na pijacu da kupim nešto, na primjer jabuke, ja direktno idem na one najskuplje. To nikako nije slučajno! Kineska je skupa zbog toga što je tradicionalna. To je umrtvljen virus koji se cijeli ubacuje, i to je zaista dobro. Ona nije toliko efikasna, zbog toga što se koriste nove tehnologije koje čak ni meni još uvijek nisu jasne.”– Mnoge je intersovalo i dali majke koje doje svoje bebe trebaju da se vakcinišu, a na to je doktor rekao ovo:

” Dojenje i vakcina nisu ispitani još. Šta god da vam kažem, pričati ću napamet. Može biti rješenje da ukoliko majka primi vakcinu, jednostavno prestane da doji. Iako pričaju da je bezbjedno, ne bih ja tu baš riskirao. Dijete može i da se ne doji, zbog toga što je epidemija i vakcinisanje u toku, ali naravno da je bolje da se doji. Majčino mlijeko ima antitijela koja su bitna za bebu. Generalno, dijete je itekako zaštićeno. Mog tatu je njegova majka dojila do treće godine i on je živio čak 97 godina. Šta drugo da vam kažem. Ništa ne smeta djetetu da se doji, ali u ovakvoj situaciji, treba se opredijeliti, da li vakcina ili dojenje.”

Ostatak teksta pročitajteOVDJE