Srpske pjevačice na aerodromu ne liče na sebe: Bez šminke i frizure, ovo je njihovo pravo lice – uslikali su Seku Aleksić, Brenu, Karleušu..

0

Što se tiče bilo koje javne ličnosti, malo je sve oko toga zamišljeno da oni izgledaju kao idealne osobe i uvijek ih viđamo sve sređene i našminkane sa frizurama, dok ipak svi moramo biti svjesni da kada se tako razmišlja da živimo u zabludi jer su ipak i oni samo obični ljudi koji imaju razne trenutke kao i svi ostali.

Isto tako se i zna da i oni imaju nekada momente kada ne izgledaju skroz savršeno kakve ih veoma često viđamo na nastupima, te im nije baš uvijek do sređivanja. Do sada su nekoliko puta uslikani na aerodromima kada odlaze na neke destinacije kako bi održali svoje nastupe i slike koje su nastale u raznim vremenskim periodima, pa su nakon toga i skupljeni na jedno mjesto kako bi oni svima prikazali da su i oni nekada požurili na posao kao i svi ostali.

U ovome članku i sami možete da vidite nekoliko fotografija gdje ćete moći da vidite neke poznate ličnosti iz Srbije, a sigurni smo da ćete se i sami iznenaditi. Neke od njih možda čak nećete moći ni prepoznati.

Na ovim fotkama se može vidjeti da se one nalaze bez šminke i bez filtera, te bez bilo čega što njih može da uljepša i sve to se sasvim jasno vidi na njihovom licu, pa mnoge ove pjevačice i u tome slučaju stavljaju na lice velike naočale kako bi mogli sakriti svoje lice koje je inače bez šminke i sve to pokušavaju sakriti od medija.