Trenutno Vijesti

Srpska muzička LEGENDA – vjerio jednu, oženio se drugom sestrom, na kraju UMRO ostavljen od svih – NIKAD NEĆETE pogoditi ko je u pitanju, a cijela Jugoslavija mu se klanjala! (FOTO)

Iako je teritorijalno bila relativno mala država na svjetskoj mapi, bivša Jugoslavija je u mogo čemu bila prava sila i poznata u svijetu ne samo po svom predsjednku drugu Titu nego i po sportu i umjetnosti. Imala je talentovane i poznate glumce i pjevače a pored toga i po ljepoti naših žena koje su uvijek na izborima za mis u svijetu osvajale dobre plasmane.

Ikao se mnogi danas ne sjećaju kako je to izgledalo ima puno i onih koji žale za tim vremenima i onim načinom života. Sa ove današnje distance veliki broj pjevača i pjevačica koji su tada bili poznati danas možemo nazvati legendarnim jer se njihove pjesme i decenijama poslije slušaju a jedan od njih je bio i Miki Jevremović koji je otpjevao neke od najboljih ljubavnih pjesama koje su nastale u to vrijeme.

Iako su Mikija svi hvalili kao dobrog pjevača ali i čovjeka negova bivša supruga se baš i ne slaže sa tim mišljenjem. Ona je u javnost iznijela neki prljav veš, odnosno detalje io tome kakvu je torturu od njega doživljavala godinama dok su bili u braku. U to vrijeme kada je Miki bio mlad pričalo se kako je on prvo bio zaručen sa sestrom svoje supruge Sonje i kako ga je ona preotela od rođene sestre.

Sonja je to negirala i rekla kako ona nikada ne bi uradila tako nešto. I Sonja se bavila pjevanjem i sa Mikijem je snimila i duet pod nazivom Ljubav je greh koja je bila jako popularna. Njih dvoje su u braku dobili i kćerku kojoj su dali ime Jelena.