Romantična priča o glasovitom holivudskom glumcu Kristijanu Bejlu i Srpkinji Sandri Blažić obuhvaća sve komponente zadivljujućeg scenarija. Ljubavna priča Kristijana Bejla i Sandre Blažić procvjetala je krajem devedesetih. Putevi su im se ukrstili na živopisnom druženju koje je vodila glumica Vinona Rajder, kod koje je Sandra radila kao asistentica. Sandra, podrijetlom iz Srbije, imala je uspješnu karijeru modela prije nego što se njezina obitelj preselila u Ameriku 1960-ih. Naime, Sandra je četiri godine starija od Kristijana. Kako bi ispoštovao njihovu vezu, Kristijan, poznati glumac, iz srca je odlučio prijeći na pravoslavnu vjeru, što je za Sandru imalo veliki značaj. Nažalost, Kristijanova obitelj nikada nije prihvatila ovu promjenu, niti je u potpunosti prihvatila Sandru u svoj život.

Bez oklijevanja, Christian je svoju ljubav prema supruzi stavio iznad svega, čak je nadmašio svoju odanost vlastitoj obitelji, i nije gajio nimalo grižnje savjesti zbog te odluke. U jednoj od svojih rasprava o njoj, izrazio je sljedeće mišljenje: Njoj sam dužan za sve u svom postojanju. Posjeduje izuzetnu snagu i otpornost što je izdvaja kao izuzetnu ženu.

Jozef i Emelin bili su djeca Kristijana i Sandre. Sandra Blažić, koja je četiri godine starija od Kristijana, s obitelji je šezdesetih godina prošlog stoljeća doselila u Ameriku. Ono što je intrigantno jest da se Kristijan zbog Sandre obratio na vjeru, no njegova obitelj ju nikada nije prigrlila niti podržala Baleov izbor. Ona je izuzetna i izdržljiva žena kojoj dugujem cijeli život, rekao je glumac. Priča Sandre i Kristijana odvijala se na način koji podsjeća na klasičnu romantičnu komediju. Naime, Kristijan se neumoljivo trudio uspostaviti vezu s Winonom Ryder, koja mu je ujedno bila i mentorica. Međutim, nakon njezinog odbijanja, upustio se u vezu s glumicom Samanthom Mathis, dok je i dalje održavao čvrsto prijateljstvo s Winonom.

Tijekom kasnih devedesetih Kristijan i Sandra susreli su se na jednom druženju koje je vodila Vinona Rajder. Sandra, koja je bila zaposlena kao Rajderova pomoćnica, imala je priliku upoznati Kristijana. Trenutno je par blagoslovljen sinom po imenu Joseph i kćeri po imenu Emelin.