SRETNA SAM ŠTO TI JE MUŽ UMRO, GROZNO SI LJUDSKO BIĆE- Riječi majke MONSTRUMA kidaju dušu- Ali kćerka ima OBJAŠNJENJE ZA TO (FOTO)

0

Odnosi unutar porodice znaju često da budu komplikovani i svako od nas ima neki primer toga. Kod mnogih odnos između majke i ćerke je kao svetinja, a u većini slučajeva je upravo suprotno i ima mnogo problema. Mi vam danas donosimo jednu priču o tome. U nastavku teksta pročitajte o čemu je zapravo reč!

Amerikanka po imenu Britani Kol je na društvenim mrežama podelila jednu veoma tešku ispovest. Rekla je da je od uvek imala loš odnos sa svojom majkom, te da je došao do svog vrhunda u vreme pandemije korona virusa. Ova njena ispovest je privukla veliku medijsku pažnju.

Ona je rekla da njena majka ima teži oblik narcisoidnog poremećaja ličnosti, to te mere da je smatra zlostavljačem. Ona se celi život biruka sa ankcioznim osećajem pa je šišala svoju prelepu plavu kosu, a da nije ni bila svesna zašto to radi. Jednostavno joj majka nije dozvoljavala da bude ljepša od nje, te joj je celi život govorila i ružne reči kakve nisu primerene za majku da govori svome detetu.

Za vreme pandemije majka se osećala jako krivom što je njena ćerka nije posetila. Napisala joj je da je “Grozno ljudsko biće” samo zbog toga. Veoma je dobro znala da u celoj državi vlada strogi karantin, te je rekla i da njih dve nisu razgovarale poslednja dva meseca od toga. Zadnja poruka koju joj je majka poslala bila je: “Sretna sam što je tvoj muž umro. Zaslužila si to”.

”Usprkos svemu što mi je učinila, ipak sam joj poslala kutiju konzervirane hrane, nekvarljivih proizvoda i toalet papira. Nikada mi se nije javila. Nikada mi nije rekla hvala. Ali, zapravo, šta god ona uradila ili rekla, ja nikada neću moći da brinem o njoj. Pretpostavljam da je to prokletstvo iste krvi. Uvijek ću biti ljubazna prema njoj. Ali, nikada neću dozvoliti da povjerujem u njene prezrive reči. Previše puta sam upala u tu zamku i neću joj dozvoliti da uništi moj put isceljenja”.