U današnjem članku detaljnije ćemo govoriti o Zlati Petrović. Petrović je do sada imao vrlo uspješnu karijeru, unatoč tome što je bio izvan medijskih fokusa. Prvi put je počela nastupati 1970-ih i vrlo brzo se dokazala kao talentirana pjevačica.

Ono što malo ljudi zna o Zlatinim vezama je da je ona svojevremeno hodala sa harmonikašem Sašom Popovićem. Bili su zajedno oko godinu dana, čak su se i zaručili, no Zlata je na kraju raskinula. Za Sašu se govorilo da je totalno zaljubljen u nju, no ona je ipak otišla dalje.

Zlatina karijera duga je više od 40 godina, a tijekom tog razdoblja javnost je neprestano bila zainteresirana za njezin ljubavni život koji je kroz godine bio uspon i pad. Saša je bio tek početak, jer je Zlata do danas uspjela uništiti tri braka, a jasno je da joj sadašnja veza nikako ne ide. Naime, sa samo 16 godina udala se za harmonikaša Dulu Todorovića, a nakon toga i za Hasana Dudića, s kojim je dobila i sina Mikija. Zoran Pejić Oaja poznati je televizijski voditelj, s kojim je najduže ostala u braku, s kojim je dobila i sina Jovana, koji danas ima 21 godinu.

Osamdesetih godina prošlog stoljeća Zlata se pojavila na naslovnici časopisa Sabor s holivudskim glumcem Alainom Delonom. Na pitanje novinara hoće li njihova veza potrajati, Zlata je odgovorila: “Pa naravno da neće.“ Objasnila je dalje kako joj je Delon bio samo odskočna daska za skok u svijet filma, jer ako je mogla raditi sa Šerom i Draganom Mirković, nema razloga da ne može i s Delonom.