SRBIMA ULAZ ZABRANJEN: Ova odluka zaprepastila cijelu Srbiju – Reakcije pljušte sa svih strana! – Savjeti za deset
Trenutno Vijesti

SRBIMA ULAZ ZABRANJEN: Ova odluka zaprepastila cijelu Srbiju – Reakcije pljušte sa svih strana!

Od kada je krenula pandemija korona virusa ljudi su izloženi strahu koji polako uzima svoj danak. Pored bojazni da se ne zarazimo, ljude more i mjere koje moraju poštovati jer ako to ne učine biće kažnjeni a stalno nas bomnarduju nekim informacijama o broju zaraženih i crnim predviđanjima o tome šta će se desiti na jesen da je mnogima sve postalo neizdrživo, pa dosta njih traži pomoć psihologa ili sami uzimaju antidepresive ili tablete za smirenje.

U cijelom svijetu vlada strah i nesigunost a zbog pandemije se ne nožemo kretati i putovati jer je situacija sa granicama neizvjesna i mijenja se iz sata u sat pa su čas otvorene a čas zatvorene i pravi je rizik uputiti se negdje van svoje države. Prošlo je i ljeto a mnogo građana Srbije nije otišlo na planirane godišnje odmore u Grčku i Crnu Goru, jer su za njih granice ovih zemalja bile zatvorene.

Tako su građani Srbije otkrili jedini grad u Bosni i Hercegovini koji se nalazi na moru i vrlo rado su ga posjećivali u prethodnom periodu a radi se o Neumu. Kada je Grčka u pitanju, mnogi su se nadali da će se situacija promijeniti i da će ipak granice za državljane Srbije biti otvorene bar u septembru jer je zbog lijepog vremena koje imamo sada možda i najljepši period za otići na more.

Ipak, od toga neće biti ništa jer je grčka vlada odlučila da zabranu ulaska za srpske državljane produži do 30. septembra iako je sada u Srbiji epidemiološka situacija stabilna i ima veoma mali broj zaraženih.

Oglasi – Advertisement