Trenutno Vijesti

SRBIJA U ŠOKU, OBJESIO SE PJEVAČ IZ ZVEZDA GRANDA! SVI ste slušali njegove pjesme, TRAGEDIJA!(VIDEO)

Zvezde Granda su sasvim sigurno najgledaniji muzički program u regionu koji se prikazuje već 14 godina i kroz koji je prošao veliki broj takmičara. Posebnu draž ovom muzičkom natjecanju daju članovi žirija koji već godinama radi u istom sastavu a koji imaju jako interesantne komentare a najbolji tandem među njima čine Marija Šerifović i Jelena Karleuša.

One nemaju dlake na jeziku i uvijek kažu ono što misle bez imalo truda da svoje kritike uljepšaju, pa su mnogi od takmičara bili i uplakani nakon njihovih surovih kritika. Kada su u pitanju takmičari, nekolicina njih je uspjela da napravi i veliku karijeru a samo neki od njih su Milica Todorović, Milan Stanković, Darko Lazić i drugi.

Ostali takmičari su nakon svog pojavljivanja u Zvezdama Granda brzo pali u zaborav i počeli se baviti nekim drugim stvarima a  takmičenje im je uglavnom ostala lijepa uspomena. Mnogi od njih i nisu imali talenta i vrlo brzo su ispali iz konkurencije ali bilo je i onih koji su pobrali simpatije i žirija i gledalaca i ljudima koji prate ovo takmičenje je bilo žao kada bi neki od njihovih ljubimaca ispao.

blob:https://www.youtube.com/482148aa-527f-4c97-954f-e1a039d405b7

Srbijom je odjeknula informacija da je jedan od tih takmičara, Dragiša Mitić Gile koji je rodom iz Titela oduzeo sebi žibvot. Njega su pronašli obješenog u njegovoj kući a svi koji su ga poznavali su ostali šokirani ovom vješću. Razlozi zbog kojih se odlučio na ovaj korak nisu poznati a ljudi  njegovom rodnom mjestu u nevjerici samo odmahuju glavom i kažu da su ga svi voljeli i podržavali.

Oglasi – Advertisement