SRBIJA U ŠOKU! Mladići ukrali vozilo Hitne pomoći sa bolničkog parkinga, a pogledajte šta su zatim uradili! (VIDEO)..

0

Taman kada smo pomislili da nas više ništa ne može iznenaditi, ovi mladići su nas demanovali. Oni su, kako saznajemo sjeli u vozilo hitne pomoći, malo se provozali pa ga ostavili na sred ulice i pobjegli. Ovaj snimak je zaista poražavajući za nas kao društvo pa je zbog toga šokirao mnoge.

Naime, ova zaista užasna scena dogodila se u samome centru Kruševca, kada su nepoznati mladići ukrali sanitet a da stvar bude gora uradili su to na samom parkingu Opšte bolnice u pomenutom gradu. Nakon što su ga ukrali, provozali su se nekoliko kilometara zatim ga ostavili na sred ulice. Policija od tog momenta traga za počiniocima čiji identiteti za sada nisu poznati.

Nakon što je snimak dospio u javnost izazvao je burne komentare. Kako smo mogli primjetiti svi su osudili ove mladiće zbog njihovog kranje nepromišljenog postupka, jer šta da je u tom momentu baš taj sanitet mogao nekome spasiti život a oni su se vozali iz samo njima poznatih razloga. Policija se oglasila te potvrdila da kada se počinioci uhvate te im se odredi kazna za njihov zločin, javnost će biti obavještena.

Također su apelovali građanima da ukoliko neko poznaje mladiće ili ih je uspio snimiti kako izlaze iz kola Hitne pomoći, jave u najbližu policijsku stanicu kako bi se stalo u kraj ovakvim događajima, te da niko nikada više ne pomisli da je ovako nešto zanimljivo ili cool.