SRBIJA U NEVJERICI- Branimir podigao sam sebi nadgrobni spomenik i na njega stavio datum svoje smrti- ZNA KADA ĆE DA UMRE- Niko ne može da vjeruje kako je došao DO TOGA PRORAČUNA (FOTO)

0

Danas smo za vas odlučili da ispričamo jednu priču za koju se može reći da je zanimljiva, te koja dolazi iz Srbije, a ovdje se radi o muškarcu koji se zove Branimir Reljić pa koji inače živi u Ljigu, a on je rekao kako zna kada će da preseli na onaj svijet.

Tako je Branimir već na nadgrobnoj ploči stavio godinu kada će oni preminut, a kojeg je napravo zajedno sa svojom suprugom. Branimir je zapravo koristio genetske predispozicije od svojih predaka preko kojih je on izračunao datum kada ga više neće biti, pa je i na ovu temu odlučio reći sljedeće:

“Moji svi preci su živjeli od 83 do 88 godina, pa ja bi na osnovu toga trebao živjeti još četiri godine, a ja svojoj supruzi nisam ništa komandovao nego sam ja nju pitao da li ona želi to ili ne s obzirom da smo mi preko pedeset godina u braku. Pored toga što je ona šest godina mlađa od mene, moji proračuni su da će ona da ima oko tri godine udovičkog staža, pa to da moje računanje ne griješi je primjer moj rođeni brat koji je preminuo u 84. godini, samo par dana prije nego što je trebao proslaviti svoj rođendan”, rekao je Branimir.

Branimir je još spomenuo kako se ne plaši toga što ga očekuje jer mu je jasno da je to nešto što se mora desiti i da je sasvim prirodno da kada se čovjek rodio da mora i da premine, a možete pročitati još o ovome na linku OVDJE.