SRBIJA U ČUDU- Umro joj muž, pa se udala za SVEKRA- “Živi smo ljudi, bolje sa njim da spavam nego sa muškarcima po SELU”- A ONDA SU SE DESILE NEPLANIRANE STVARI (FOTO)

0

Danas vam donosimo priču od pre tri godine koja se pojavila na društvenim mrežama. U pitanju je jedna žena iz Srbiji čija je ispovest šokirala sve domaće i regionalne medije. O kakvoj se ispovesti radi, pročitajte u tekstu ispod!

Naime, jedna žena je ostala bez muža jer je on iznenada preminuo, ali se desilo nešto veoma čudno. Naime, nju je nakon toga zaprosio njen svekar. Ona ga je prvo odbila, ali nakon što je malo razmislila pristala je na njegovu ponudu, ali samo zbog koristi, tačnije zbog penzije. Nakon toga su se desile neke neplanirane stvari. Ona je također imala i sina od četiri godine, pa je i to jedan od razloga što se udala za svekra, jer se brinula za egzistenciju sina.

Pošto je svekru žena također preminula nedugo nakon toga, svekar se osećao dosta usamljeno pa je ponudio brak svojoj snajki. On je inače imao njemačku penziju, a strah za egzistenciju i sina koji je ostao iza njenog pokojnog muža je presudio da pristane na brak sa svekrom. Na samom početku ovog braka ponašali su se kao i što su navikli, ali posle se desilo nešto na šta ni sami kako kažu nisu ponosni.

Nakon toga su se dogovorili da s vremena na vreme to ponavljamo i kada god se ukaže potreba za to. Žena je dodala da je bolje da spava sa njim nego sa drugim muškarcima po selu i tako sramotim porodicu. A ovu tajnu znaju samo ona i njen svekar. Da li vi opravdavate ovako nešto? Pišite nam u komentare!