Trenutno

SRBIJA NA NOGAMA! Biciklista Vidio UBICU NA NASIPU! Pa EVO Ko Je Smaknuo Sirotu Jelenu (FOTO)

Na osnovu analize baznih stanica i telefona, stručnjak Dragoljub Vasiljević ustanovio da je susret Jelene i Zorana bio neizbježan u trenutku njenog ubistva 2. aprila 2016. oko 17 sati. Ovaj vještak je u svojoj izjavi na sudu rekao još i ovo:  ”Pretpostavljam da je Marjanovićev telefon namjerno isključen, mada je mogao da bude i u režimu letenja. Jelenin telefon zadnji put je registrovan u 16.56 u istoj baznoj stanici u kojoj je Zoranov telefon registrovan u 17.04. Na osnovu toga sam zaključio da je njihov susret u tom intervalu bio neizbježan ”

Odmah po uključivanju telefona, Marjanović je nazvao svoju suprugu i to pet puta, zatim je razmijenio neke SMS poruke, a onda je razgovarao i sa svojim bratom Milošem, čiji je telefon isto tako bio isključen dva sata prije. Ovo vještačenje se smatra ključnim dokazom, jer Marijanović je izjavio da je bio sa svojom kćerkom na nasipu dok je njegova žena džogirala

Da se Zoran susreo sa Jelenom na nasipu posvjedočio je i biciklista Milan Radić, koje izjavio da ih je vidio oko 17 časova: ‘‘U to vrijeme sam vidio muškarca i ženu kako se spuštaju niz nasip. Nalazili su se na metar i po jedno od drugog, ali tada nisam video nijedno dijete u okolini. Nakon 10-12 minuta vratio sam se tim putem i tada nikog od njih nisam zatekao”

 

Oglasi – Advertisement