SRBIJA MU JE ODUVEK BILA U SRCU: Siniša MIhajlović nikad nije zaboravio svoju zemlju, OVDE je živeo a rajska vila krije poseban detalj (FOTO)

0

Prošle godine svijet je izgubio proslavljenog nogometaša i trenera Sinišu Mihajlovića nakon hrabre borbe s leukemijom. Tijekom svoje profesionalne karijere Siniša je veliki dio vremena posvetio Italiji, postigavši ​​u relativno kratkom vremenu velike uspjehe. Ipak, ostao je ustrajan u ljubavi prema rodnom kraju. Priznajući da su njegovi nasljednici odrasli u drugoj zemlji, zadao mu je da im usadi duboko poštovanje prema njihovoj kulturnoj baštini i ljubav prema svojoj domovini. Njegov trud se isplatio, a to dokazuju i njihove objave na društvenim mrežama.

Tijekom svoje karijere imao je priliku predstavljati brojne klubove diljem zemlje, prikupivši impresivnu kolekciju priznanja. Njegova sposobnost izvođenja slobodnih udaraca bila je izuzetna, a zapamćen je kao jedan od najboljih nogometaša svih vremena. Posebno su mu se sviđali Milano, Genova i Rim, kao i Sardinija, gdje njegova obitelj posjeduje privatno utočište u obliku raskošne vile. Ova je vila omiljeno odredište obitelji Mihajlović u slobodno vrijeme, a trenutke iz nje povremeno dijele sa svojim Instagram pratiteljima.

Ova vila nudi dovoljno vanjskog prostora i ima dva bazena. Smješten ispod veličanstvene planine, pruža prekrasne zalaske sunca koji očaravaju bez napora. Za lijepog vremena Miha i njegova obitelj, supruga Arijana, kćeri Victoria i Virginia te druga djeca, često posjećuju ovu lokaciju. Smještena unutar cijenjenog ljetovališta Porto Cervo na Sardiniji, ova vila okružena je zelenim krajolikom i nudi zadivljujući pogled. Bogatstvo lišća pridonosi prirodnoj ljepoti imanja, podižući njegov ukupni šarm. Mihina duboka naklonost prema Srbiji očituje se u jednom elementu unutar prostranog dvorišta njegove prekrasne vile. Pedantno izrađen natpis “SRBIJA” nalazi se na izuzetnom kamenom ulazu ove zadivljujuće vile, okružene bujnim zelenilom.