SRBIJA BRUJI: DUŠKOVA LJUBAVNICA JE SANJA MARINKOVIĆ?! Voditeljicu povezuju sa fudbalerom! Duško u ofanzivi, Sanja DALA KOMENTAR NA SVE

0
175

Nakon što se pisalo kako je Duško Tošić neko vrijeme imao aferu sa blogerkom Anom Jovanović, ovih dana se uveliko piše da je Duško u vezi i sa poznatom TV voditeljicom koja je od skora razvedena, pa su svi povezali da se tu radi o Sanji Marinković, te su novinari odmah tražili komentar od Sanje. Ona im je rekla da nema veze sa Tošićem i da ne zna o čemu se radi, te je rekla još i ovo:

Ko je ova voditeljka? Ne misle valjda na mene? Ne znam ko je ovo! Duška poznajem iz viđenja na zdravo-zdravo. Dečka ne poznajem! Samo na zdravo-zdravo. Zvali smo ga u emisiju ranije, ali nije mogao da dođe. Neko je nešto pomiješao, ja nisam ta voditeljka. Duškovu suprugu poznajem dvadeset godina, poznavala sam i njenu pokojnu majku. Svakako ja nisam ta voditeljka i nemam više komentar na te laži i izmišljotine”

Ipak izvor koji je blizak Dušku je otkrio da Duško u samome startu je objasnio Sanji da ne želi ništa ozbiljno sa njom i da je to za njega samo prolazna avantura, a nakon svih ovih objava, prema izvoru, Duško se dugo morao pravdati kod Jelene da nije imao bilo šta sa voditeljicom.