Trenutno Vijesti

SRAMOTNO: Godinu dana nakon što je sahranila MUŽA i SINA, bestidnica se UDAJE – “Brzo si ih zaboravila, nisi ih ni voljela nikada – stidi se”

Svijet je prepun ljudi sa različitim sudbinama od kojih su neke jako surove i tužne,  li kažu da je čovjek sposoban da preživi skoro sve a mi vam danas donosimo jednu priču iz Sjedinjenih Američkih Država o jednoj ženi koja se zove Ana Luiz Bejts i koja je u stravičnoj nesreći prije godinu dana izgubila supruga Stjuarta i sinčića Frejzera koji su se autmobilom survali u ponor i poginuli.

Ona je bila neutješna i učlanila se u organizaciju Believe preko koje je donirala organe svojih najmilijih. Tu je upoznala svog sada već budućeg muža Zakarija Stabinsa koji je jednom prilikom došao u organizaciju da bi preuzeo maskotu ove dobrotvorne ustanove a nakon što je preko njih dobio transplataciju matičnih ćelija koje su korištene u procesu liječenja zloćudne bolesti krvi.

On je želio da postane član i promoviše ovo udruženje i njih dvoje su vrlo brzo postali prijatelji a nakon nekog vremena je prijateljstvo preraslo u nešto više. Kada su počeli razgovarati o braku ona je otišla kod svog svećenika koji joj je uputio riječi podrške i ohrabrenja a njih dvoje su nakon toga zakazali i vjenčanje koje će se održati krajem ove godine.

Kao i svaki sretan par oni su ovu informaciju podijelili na društvenim mrežama i dobili su i riječi ohrabrenja ali i kritike, posebno ona, a bilo je i nekih uvredljivih komentara. Tako je jedan korisnik napisao da je Ana Luiz brzo zaboravila svog prvog supruga i njihovog sina i da je to samo znak da ih nikada nije ni voljela.

Oglasi – Advertisement