SPOLJA LAVICA A UNUTRA RASPAD SISTEMA! Karleuša je JEDNU STVAR mučki podnela za oca i majku, zbog toga još uvek neizmerno PATI!

0

Jelena Karleuša važi za jednu od najpopularnijih javnih ličnosti na Balkanu. Mnogi smatraju da je postigla upravo to zahvaljujući svojim skandalima i kontraverzama, a ne muzikom i pesmama. Iako godinama nije snimila novu pesmu ili album, o njoj i njenom se svakodnevno piše.

Jelena je pored svojih pesama, skandala i izgleda poznata po tome što nema dlake na jeziku. Ona o svemu otvoreno iznosi svoje mišljenje, te ne mari da li će se kome svideti ili da li će koga uvrediti. Svedoci smo takvih situacija dok je bila član žirija u popularnoj emisiji Zvezde Granda.

Ona je inače u braku sa poznatim fudbalerom Duškom Tošićem, te o njihovom braku svakodnevno možemo čuti nove skandale i kontraverze. Ipak pored toga što su ih mediji nekoliko puta razveli i pored brojnih afera o kojima su pričali, oni se još uvek drže zajedno. Ove godine će proslaviti 14. godina braka. Poznato je i da imaju dve ćerke Atinu i Niku.

Sigurno niste znali da je Jelenina bolna tema zapravo razvod njenih roditelja i to je uvek natera na suze. Poznato je da se njena pokojna majka Divna idala jako mlada, tačnije u 19-oj godini a već sledeće godine je rodila Jelenu. Ljubav između Divne i Dragana nije dugo trajala pa su se razveli. Njen otac je ipak bio tu u Jeleninom životu iako je bio jako zauzet čovek jer je bio policijski inspektor. Iako je Dragan poslije sklopio brak sa drugom ženom i osnovao porodicu i dalje je imao odlične odnose i sa Divnom i sa Jelenom.