Zdravko Čolić je bosanskohercegovački pjevač koji već dvije decenije zauzima mjesto na samom vrhu regionalne estrade. Njegovi koncerti su uvijek prepuni gdje god bi gostovao, a njegove najpopularnije numere bilježe milionske preglede na raznim muzičkim platformama. Pored toga što je javnost impresionirano svojim muzičkim sposobnostima, privatni život Zdravka Čolića oduvijek je intrigirao našu javnost.

Spavaća soba Zdravka Čolića, kao i ostatak raskošne vile na Košutnjaku, odavno je poznata kao vrlo privatan i strogo zaštićen prostor, zaštićen od znatiželjnih pogleda javnosti. Tijekom pedesetogodišnje glazbeničke karijere bilo je neviđeno da se bilo koji dio njihovog doma, bilo da je riječ o prozoru, dnevnoj sobi ili kuhinji, pojavi u časopisu, a kamoli na digitalnoj platformi. Nažalost, Zdravkovi nasljednici, vođeni jasnom željom za medijskom afirmacijom, zanemarili su dugogodišnja obiteljska pravila koja su godinama održavala kućni sklad.

Lara i Una na svojim profilima na društvenim mrežama otvoreno dijele fotografije pjevačevog doma, doma koji je pomno izgradio i uredio zajedno sa suprugom Aleksandrom. Tijekom godina kuća je doživjela značajne transformacije i trenutno se procjenjuje na više od tri milijuna eura, što je čini jednom od najskupljih vila u glavnom gradu Srbije, prema izjavama agenata za nekretnine. Uz pomoć Lare i Une, zadivljujuće studentice koja ne propušta posjetiti očeve nastupe, publika je posljednjih mjeseci mogla zaviriti u razne prostore pjevačičine rezidencije. Snimak prikazuje miran bazen u dvorištu, dok drugi otkriva pogled na stubište i udobnu kutnu garnituru. Nedavno su “Instagramerke” počastile pogledom i spavaću sobu Zdravka Čolića.

Starija ćerka otkrila je sliku kreveta za dvije osobe. Kuću krasi prigušena shema boja koja se sastoji od skromnih i tamnih tonova, stvarajući cjelokupnu atmosferu nenametljive elegancije. Pokreće se rasprava o tome pripada li baš ta spavaća soba Čoli ili njegovoj kćeri, budući da u kući postoje još tri spavaće sobe, a sve su izvrsno uređene.

Zdravko Čolić, rođen 30. svibnja 1951. godine u Sarajevu, poznati je pjevač porijeklom iz Bosne i Hercegovine. Nekada istaknuta osoba u bivšoj Jugoslaviji, ostao je nevjerojatno popularan do danas. Unatoč tome što je na svoj glazbeni put krenuo kasnih šezdesetih godina prošlog stoljeća, Zdravko je sakupio impresivnu diskografiju od petnaest studijskih albuma i mnoštvo hitova s ​​vrha top lista. Ne samo da je bio izvanredan učenik, nego je također imao cijenjeni položaj miljenika učitelja tijekom svoje osnovne škole. Nastavljajući svoje školovanje, Zdravko je pohađao gimnaziju i glazbenu školu prije nego što je konačno diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu. Neodvojivu ulogu u njegovom odrastanju imali su roditelji Stana i Vladimir. Stana, domaćica, i Vladimir, policajac u MUP-u, obitelj su iz Hercegovine preselili u Sarajevo. U početku su stanovali kod druge obitelji koja je imala radio, što je zaokupilo Zdravkovo zanimanje. Zbog toga je uporno tražio da sluša radio, potičući svoju strast prema glazbi.

U djetinjstvu mu je primarna strast bila sport, što ga je dovelo do toga da postane golman juniorskog tima FK Željezničar. Nakon toga se bavio atletikom i čak osvojio drugo mjesto na zapaženom natjecanju. No, kako je njegova izvedba počela slabiti, fokus je preusmjerio na glumu i pridružio se Pionirskom kazalištu. Njegovo glumačko umijeće došlo je do izražaja kroz izvanredne portrete u predstavama “Kekec i Mojca” i “Dječaci Pavlove ulice”. Naposljetku, 1990-ih, s roditeljima se preselio u Beograd, pridruživši se bratu koji je tamo već uspostavio život. Unatoč glasinama koje su kružile o njegovoj seksualnosti, Zdravko ih je odlučio zanemariti. Prvo iskustvo predanog partnerstva stekao je s Jasnom Dulić, kolegicom iz grupe Lokice. Nakon toga uplovio je u sedmogodišnju vezu s Elizabetom Vidas, poznatom riječkom manekenkom. Unatoč reputaciji damskog čovjeka, naklonost je rezervirana isključivo za suprugu Aleksandru s kojom je u sretnom braku od 2001. godine. Zajedno imaju dvije kćeri Laru i Unu. Lara je na svijet došla 2006. godine, dok je Una rođena pet godina ranije, 2001. godine.