ŠOOOK: JELENA KARLEUŠA OTKRILA ŠTA JE REKLA DUŠKU NAKON VOĐENJA LJUBAVI!

0

Jelena je pjevačica koja ne prestaje da intrigira javnost iz dana u dan. Tako je i ovo puta šokirala cijelu estradu svojom izjavom o odnosu nje i Duška.

Unazad nekoliko mjeseci često se pisalo kako su se poznata pjevačica i fudbaler rastavili te da je svako od njih nastavio sa svojim životom. Naime, Jelena i Duško su bili u braku punih 16 godina i imaju dvije kćerke Atinu i Niku.

Jelena je i prije braka sa Duškom važila za jednu od naših napopularnijih pjevaica na estradi, a naslovice je dijelila sa jednim fudbalerom ali samo na prijateljskoj osnovi. Davne 1998. dvadesetogodišnja muzička zvezda pojavila se na naslovnoj strani sportskog magazina „Tempo“, u društvu tri godine starijeg Milana Lešnjaka. Ta naslovna strana Jelene ubrzo je postala veliki hit. Iznad naslova „Čokolada sa lješnjakom“ pisalo je „Par koji je zapalio Beograd“. Proslavljeni sportista, koji je u to vrijeme već imao reprezentativni staž, sjedio je na podu, dok je iznad njega stajala Jelena. Intrigantna, kao uvijek, pozirala je u crnom bodiju, a u prvom planu bile su njene duge noge.

Također u današnjici se mnogo prišalo o Jeleninoj izjavi a tiče se srpskog selektora fudbalske reprezentacije jer na jednu utakmicu nije pozvao njenog tadašnjeg supruga Duška: “Kad sam rekla šta sam imala da kažem ne znam da li sam veći napad dobila od muža ili od medija. Toliko su me svi napali da sam odlučila da ne branim više muža i da ne pričam o fudbalu. Duško smatra da ja to ne treba da kažem.”