Trenutno Vijesti

Sonjin muž stariji od nje 32 godine: S njim živi od svoje 17. godine, cijelo selo ih osuđuje- EVO i zašto (FOTO)

Iako je puno više u društvu prihvaćeno da se mlađe žene udaju za starije muškarce nego obratno, okolina ne odobrava ni kada je ta razlika velika, odnosno kada je muškarac puno stariji, iako žene koje sa njima žive tvrde da su sretne. Prije su se takvi brakovi ugovarali i svako od nas je bar jednom čuo priču o djevojci koju su na silu udali za muškarca koji joj po godinama može biti otac, a nerijetko i djed.

Danas ugovorenih brakova više nema ali postoje mlade žene koje privlače dosta stariji muškarci i koje se sa njima upuštaju u vezu. Takve djevojke smatraju da su muškarci njihovih godina djetinjasti i da im ne mogu pružiti ono što je njima potrebno. Svi koji prate emisiju Večera za 5 na selu, su mogli vidjeti jednu od kandidatkinja, Sonju Lončarević čiji je suprug od nje stariji 32 godine. Oni su u braku već 16 godina a imaju i kćerku koja je napunila 14.

Sonja je u emisiji pričala o tome koliko je okolina osuđivala njihovu vezu na samom početku zbog velike razlike u godinama. Danas nakon toliko godina braka, više nikome ne smeta, ali postoje situacije kada ta razlika izađe na vidjelo, ali njih dvoje to prevazilaze bez problema. Ona je istakla kako je njen muž Josip njena najveća podrška u svemu što radi i uz njega se osjeća sigurno i zaštićeno.

Sonja kaže da kao i u svakom braku, tako i u njihvom bude i svađa i prepirki ali se to uvijek desi oko nekih sitnica. Ona je otkrila da je Josip odličan kuhar i da je on nju naučio ovoj vještini. On je i nakon toliko godina braka zna obradovati tako što joj pripremi večeru ili joj izmami osmijeh na lice nekim novim vicem.

Oglasi – Advertisement