Šokirala se kad je ugledala BEBU nakon porođaja: Doktori su se našli u čudu, nikada ništa slično nisu videli (VIDEO)

0

Jedna je žena bila sasvim zapanjena kada je otkrila da je njena beba rođena sa par potpuno izraslih zuba. Štaviše, ni osoblje bolnice nije moglo vjerovati te su rekli da ovo do sada nikada nisu vidjeli. Tik tok korisnik Džordan Blos Vilson je podjelio svoje neovično iskustvo na svom profilu.

@jordanbloss_

Two truths and a lie game will have nothing on this kid. This happens 1 out of every 2,000 births. #natalteethbaby #babytok #popular #fyp #familytok #birthstory #hospitaltiktoks

♬ Popular – From “Wicked” Original Broadway Cast Recording/2003 – Kristin Chenoweth

Ona živi sa svojim partnerom u Kanzas Sitiju, i podjelila je snimak na kojem spava njen preslatki dječačić. Ali, kada ga je uhvatila kamera kako otvara usta da se nasmije, vidjeli su se njegovi mali zubi. Video koji je postao viralan nakon što je pregledan skoro 20 miliona puta je brzo privukao pažnju mnogih korisnika.

Mnogi su rekli da nisu nikada čuli za ovaj rijedak slučaj i da ne bi znali kako reagovati ukoliko im se nešto ovako dogodi. “Ovako nešto nisam nikada ranije vidio”- bio je komentar jednog korisnika.  Šta vi mislite o ovome i da li ste vidjeli ikada nešto slično.