ŠOKANTNO- OSTVARIO SE NAJVEĆI STRAH ŠABANA ŠAULIĆA- Napadnuta njegova kćerka Ilda- Njen suprug Bojan VAN SEBE NAKON NAPADA (FOTO)

0

Mnogi od nas su svesni činjenice ko je bio Šaban Šaulić. Zbog njegove veličine kao pevača, tekstopisca a i čoveka svi su ga prozvali “kraljem narodne muzike”. Legendarni pevač nažalost više nije sa nama, jer je tragično izgubio život u saobraćanoj nesreći u Njemačkoj. Naime, to se desilo nakon jednog nastupa kada se vraćao kući.

Pošto je on itekako bio poznata ličnost, mediji su upoznati sa njegovim privatnim životom. Iza njega je ostalo troje dece i jedan vanbračni sin. Također, njegova kćerka Ilda Šaulić je i njegova naslednica jer se i ona bavi muzikom i važi za veoma dobru interpretatorku narodne muzike. I njen je privatni život također izložen medijima, samom činjenicom što je kćerka poznatog pevača a i zbog toga što je i ona sama javna estradna ličnost.

Naime, ona je nedavno doživela jednu veoma neugodnu situaciju od jednog gosta u beogradskoj kafani. Celo veče je trajala izvrsna zabava, te je uništena samo zbog tog jednog gosta. Zbog svega toga i zbog straha za sigurnost svoje supruge, Ildin suprug Bojan je odlučio da od sada na nastupima njegove supruge organizuje obezbeđenje.

Izvor koji je blizak pevačici je upućen u celu ovu situaciju, te je za domaće mediji rekao sledeće: “Ilda je gospođa, ona sebi nikada ne bi dozvolila da pređe granicu sa publikom. Ona ima interakciju sa publikom, ali postoji granica, a gosti ne mogu da se ponašaju kako oni žele samo zato što daju novac. Ilda nije iz te priče, pjeva zato što voli, a ne da bi od tog novca preživjela”.

Saznajte o čemu je tačno reč na ovom linku!