ŠOKANTNO! – “NIKOLINA OD MENE MOŽE SAMO JEDNO DA DOBIJE!” – Miša Grof otkrio tačnu cifru koju je Vidoje slao voditeljkinoj ćerki iz prvog braka!

0

Baš kada smo svi mislili da je slučaj Vidoja Ristovića gotov nakon skoro dva meseca špekulacija i teorija o tome kako i zašto je preminuo, u medijima se svakodnevno sada pojavljuje njegova supruga Nikolina Pišek i njegov otac Miša Grof. On je već nakon što je ova smrt utvđena krenuo da iznosi svoja mišljenja vezana za sve to, pa je rekao da misli da će njegova ljubavnica izaći javno i reći neke stvari oko same smrti Vidoja.

Također, on je u par navrata i govorio protiv njegove supruge Nikoline Pišek. Kako saznajemo njemu nije odgovaralo to što je ona u trenutku smrti bila u Hrvatskoj, te je preko jednog telefonskog razgovora bio i drzak prema njoj. Sada se izgleda vatra rasplamsala između Nikoline i Miše Grofa te je on izjavio neke šokantne detalje vezane za nju.

Rekao je da je ona pohlepna i da je interesuje samo novac. Rekao je i da mu je u nekoliko navrata tražila novac, te da je ona prodala neke umetnine čim je preminuo Vidoje kako bi završila vilu u Hrvatskoj koju su ona i Vidoje započeli. Miša Grof je tako nedavno dao interviju u kojem je jasno rekao da nema nameru da imovinu dijeli sa Nikolinom, ali je istakao kako će obezbediti svoje unuke.

Jasno je poručio Nikolini da od njega može da dobije samo dobar savet i mogućnost da zadrži svoje ćerke a da za ostalo može samo da se nada. Ukoliko vas zanima nešto više o ovoj temi, pročitajte na ovom linku.