ŠOKANTNI DETALJI! OBJAVILA NIKAD VIĐENU FOTOGRAFIJU SA RODITELJIMA I SESTROM- Roditelji joj od uvek zamerili zbog udaje i još nečega… OVO NIKO NIJE OČEKIVAO (FOTO)

0

Svetlana Ceca Ražnatović važi za jednu od najpopularnijih folk pevačica u Srbiji. Ona je relativno mlada pristupila na estradnu scenu i njena karijera trave već duže od trideset godina. Mnogi njeni hitovi su i danas rado slušani. Ona je od uvek bila u centru medijske pažnje, a najviše je tome uticao brak sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Poznate osobe često znaju da objave na svojim društvenim mrežama neke svoje stare fotografije iz mladosti, pa je to nedavno uradila i Svetlana Ceca Ražnatović, kada je objavila fotografiju sebe i svoje sestre Lidije iz 1991. godine. Sada je to Ceca ponovo uradila, kada je objavila nekoliko starih fotografija na kojoj su i njeni roditelji. Ono što je poznato je to da je Ceca veoma vezana za svoju porodicu, ali se njeni roditelji, kao ni sestra Lidija gotovo nikada nisu eksponirali.

Ona je jednom prilikom govorila o roditeljima i tada priznala da nisu bili za njenu udaju jer se nisu nadali da će tako mlada da stane na ludi kamen. Kako kaže, sav njen uspeh i ogromna karijera nikada nisu bili dovoljni roditeljima. Izgleda da joj nisu oprostili to što se nije nastavila školovati i završiti fakultet.

“Udajem se za Željka! Za Šašića? Divno. On je sjajan momak.” Tad sam kazala: “Kakav, bre, Šašić? Udajem se za Željka Ražnatovića Arkana!” Umalo da padnu u nesvest, iako su pre toga načuli nešto iz medija, ali su se nadali da će to brzo da me prođe. Onda se otac uozbiljio i zapretio mi: “Budeš li se udala za njega, odreći ću te se!” Znala sam da me samo plaši, pa sam odbrusila: “Možete svi da se poubijate, udaću se za njega jer ga obožavam.” Kad su ga upoznali, odmah su ga zavoleli”.