Šokantna BAKA Edina(46) priznaje: “Šest puta dnevno doživim vrhunac, a volim i OVO”

0

Sami smo svedoci da je s*ks previše ušao u sve pore života i da se sve svodi na to. Danas vam donosimo jednu zanimljivu priču o tome koja dolazi iz Amerike. U pitanju je žena Edvina koja ima 56 godina i ona zarađuje tako što testira s*ksualne igračke.

Naime, Edvina živi u Indijani u Americi i ona je razvila biznis tako što testira s*ksualne igračke i tako zarađuje. Ona priznaje da baš i ne voli svoj posao, jer se zna desiti da ima poprilično neugodnih situacija. Zarada je i više nego dobra, tako da ne kuka previše. Kako i sami možete za zaključite, ona 90 % svog slobodnog vremena provodi u spavaćoj sobi. Ono što je zanimljivo je i to da ponekad doživi i po 6 orgazama u toku jednog radnog vremena. Ona kaže da joj posao ide itekako dobro, te da joj se javljaju i stariji slobodni ljubavnici, što je sasvim normalno, jer imaju više slobodnog vremena.

Ona kaže da joj smeta to što verovatno neki ljudi misle da je preterano s*ksualna, napaljena i divlja žena, ali to nije tako. Ona na to sve gleda kao svoj posao, te smatra da se ne razlikuje od ostalih poslova. Ona kaže da masturbacija odlično deluje na zdravlje, te joj ublažava stres, jača imunološki sistem i smanjuje rizik od erektilne disfunkcije, srčanih bolesti i visokog krvnog pritiska.

“Vaš seksualni život je velika, troslojna, dekadentna čokoladna torta, a igračke su samo šlag na vrhu, i jednostavno ih treba iskoristiti bez obzira na cenu, koja je ponekad čak i previsoka”, istaknula je Edvina.